henkilö kameran takana


Olen Kirsi, 35-vuotias valokuvaaja, jonka juuret ovat Kainuun metsissä, jylhissä vaaroissa ja järvimaisemissa. Opinnot ja työt ovat vieneet minua ympäri Suomea. Tällä hetkellä perheemme koti on Oulussa, lähellä sukulaisia ja ystäviä. Ennen Ouluun muuttoa asuimme muutaman vuoden ajan Lapissa Sirkan kylässä, Levitunturin juurella.


Vapaa-aikana kuljen luonnossa lapseni ja koirani kanssa, sytytän nuotion ja juon kahvia kaurajuomalla isäni tekemästä kuksasta. Rakastan luontoa, kesän keskiyön kultaista valoa, hiljaisia hetkiä Lapin tuntureilla ja lumen narskuntaa talvella kenkieni alla.


Valokuvaajana minulle on tärkeätä kuvata hetket juuri sellaisenaan kuin ne ovat. Kuvaamisessa haluan hyödyntää luonnon omaa valoa ja kuvaankin kauniissa luonnonvalostudiossani Oulun Karjasillalla sekä miljöössä.  Tyylini kuvata on luonnollinen ja tavoittelen kuvien jälkikäsittelyssä alkuperäistä tunnelmaa. Tahdon ikuistaa kamerallani hetkiä, joihin sinä pystyt palaamaan vielä vuosienkin päästä. 


Kuvaan henkilöitä, pariskuntia sekä dokumentaarisesti hääpareja ja hääjuhlia Oulussa ja Lapin alueella. Uusimmat kuvat löydät sivultani Instagramista.


Teen myös brändi- ja yrityskuvausta.


Tehdäänkö yhteistyötä?

Lähesty minua yhteydenottolomakkeella tai laita meiliä info@kirsitasala.com.

 

Rakkaudella, Kirsi


kauniita sanoja asiakkailtani

kauniita sanoja asiakkailtani

“Juuri katsoimme kuvat läpi, nämä ovat aivan uskomattomia kuvia. Tiesin, että olet älyttömän taitava, mutta nämä ylittivät kaikki odotukset jos vaan mahdollista. Sen lisäksi meistä oli todella luontevaa, että olit osa päiväämme ja kanssasi oli todella helppo tehdä yhteistyötä. Heti alusta saakka tuntui erittäin helpolta jutella kanssasi ja tuntui, että ymmärsit heti toiveitamme. Suuri kiitos sinulle jo tässä vaiheessa.”