henkilö kameran takana


Olen Kirsi, 34-vuotias valokuvaaja, jonka juuret ovat Kainuun metsissä, jylhissä vaaroissa ja järvimaisemissa. Opinnot ja työt ovat vieneet minua ympäri Suomea. Tällä hetkellä perheemme koti on Oulussa, lähellä sukulaisia ja ystäviä. Ennen Ouluun muuttoa asuimme muutaman vuoden ajan Lapissa Sirkan kylässä, Levitunturin juurella.


Vapaa-aikana kuljen luonnossa lapseni ja koirani kanssa, sytytän nuotion ja juon kahvia kaurajuomalla isäni tekemästä kuksasta. Rakastan luontoa, kesän keskiyön kultaista valoa, hiljaisia hetkiä Lapin tuntureilla ja lumen narskuntaa talvella kenkieni alla.


Valokuvaajana minulle on tärkeätä kuvata hetket juuri sellaisenaan kuin ne ovat. Kuvaamisessa haluan hyödyntää luonnon omaa valoa ja kuvaankin pääsääntöisesti miljöössä. Tyylini kuvata on luonnollinen ja tavoittelen kuvien jälkikäsittelyssä alkuperäistä tunnelmaa. Tahdon ikuistaa kamerallani hetkiä, joihin sinä pystyt palaamaan vielä vuosienkin päästä. 


Kuvaan henkilöitä, pariskuntia sekä dokumentaarisesti hääpotretteja, vihkimistilaisuuksia sekä hääjuhlia Oulussa ja Lapin alueella. Uusimmat kuvat löydät sivultani Instagramista.


Tehdäänkö yhteistyötä? Lähesty minua yhteydenottolomakkeella tai laita meiliä info@kirsitasala.com.

 

Rakkaudella, Kirsi


suositukset

suositukset

“Kirsistä on tullut meidän perheen luottovalokuvaaja. Hän on ihanan iloinen, välitön ja aito, jonka kameran edessä on luonteva olla omana itsenään. hänellä on myös mieletön kyky vangita kuviin ainutlaatuinen tunnelma ja löytää oikeat kuvakulmat.”