henkilö kameran takana


Olen Kirsi, 34-vuotias valokuvaaja, jonka juuret ovat Kainuun metsissä, jylhissä vaaroissa ja järvimaisemissa. Opinnot ja työt ovat vieneet minua ympäri Suomea ja kaksi edellistä vuotta olen asunut Lapissa Sirkan kylässä, Levitunturin juurella. Tällä hetkellä asun perheeni kanssa Oulussa, mutta vietämme edelleen paljon aikaa myös Levillä.


Vapaa-aikana kuljen luonnossa lapseni ja koirieni kanssa, sytytän nuotion ja juon kahvia kauramaidolla isäni tekemästä kuksasta. Rakastan luontoa, kesän keskiyön kultaista valoa, hiljaisia hetkiä Lapin tuntureilla ja lumen narskuntaa talvella kenkieni alla.


Valokuvaajana minulle on tärkeätä kuvata hetket juuri sellaisenaan kuin ne ovat. Kuvaamisessa haluan hyödyntää luonnon omaa valoa ja kuvaankin pääsääntöisesti miljöössä. Tyylini kuvata on luonnollinen ja tavoittelen kuvien jälkikäsittelyssä alkuperäistä tunnelmaa. Tahdon ikuistaa kamerallani hetkiä, joihin sinä pystyt palaamaan vielä vuosienkin päästä. 


Kuvaan henkilöitä, pariskuntia sekä dokumentaarisesti hääpotretteja, vihkimistilaisuuksia sekä hääjuhlia Oulussa ja koko Suomessa. Uusimmat kuvat löydät sivultani Instagramista.


Teen myös luonto- ja yrityskuvausta. Tehdäänkö yhteistyötä? Lähesty minua yhteydenottolomakkeella tai laita meiliä info@kirsitasala.com.

 

Rakkaudella, Kirsi


suositukset

suositukset

“Kirsistä on tullut meidän perheen luottovalokuvaaja. Hän on ihanan iloinen, välitön ja aito, jonka kameran edessä on luonteva olla omana itsenään. hänellä on myös mieletön kyky vangita kuviin ainutlaatuinen tunnelma ja löytää oikeat kuvakulmat.”