Insta73 (1 of 1).jpg

 Kameran takana

Olen Kirsi, 31-vuotias valokuvaaja, jonka juuret ovat Kainuun metsissä, jylhissä vaaroissa ja järvimaisemissa. Suuri unelmani on ollut päästä asumaan Lappiin ja tällä hetkellä kotini on Kittilässä, Sirkan kylässä Levitunturin juurella. Vapaa-aikana kuljen luonnossa, sytytän nuotion ja juon kahvia kauramaidolla isäni tekemästä kuksasta. Rakastan luontoa, kesän keskiyön kultaista valoa, hiljaisia hetkiä Lapin tuntureilla ja lumen narskuntaa talvella kenkieni alla.

Valokuvaajana minulle on tärkeätä kuvata hetket juuri sellaisenaan kuin ne ovat. Kuvaamisessa haluan hyödyntää luonnon omaa valoa ja kuvaankin pääsääntöisesti miljöössä. Tyylini kuvata on luonnollinen ja tavoittelen kuvien jälkikäsittelyssä alkuperäistä tunnelmaa. Tahdon ikuistaa kamerallani hetkiä, joihin sinä pystyt palaamaan vielä vuosienkin päästä. 

Kuvaan henkilöitä, pariskuntia sekä dokumentaarisesti hääpotretteja ja vihkimistilaisuuksia tällä hetkellä vain Lapin alueella. Uusimmat kuvat löydät sivultani Instagramista.

Teen myös luonto- ja yrityskuvausta. Tehdäänkö yhteistyötä? Lähesty minua viestillä Ota yhteyttä-sivun kautta tai laita meiliä info@kirsitasala.com.

 

Rakkaudella, Kirsi