INFO

  • Kuvauksen hinta sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse / puhelimitse, kuvauksen, kuvien huolellisen jälkikäsittelyn sekä kuvat toimitettuna nettigalleriaan. Kuvaushinnan maksamalla Kirsi Tasala Photography varaa päivämäärän ja kellonajan asiakkaan käyttöön.

 

  • Parikuvaus, odotuskuvaus ja muotokuvaus: Saatte viikon kuluessa kuvauksesta sähköpostiin linkin salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte valita koevedoksista haluamanne kuvat jälkikäsittelyä varten. Kuvien valinnan jälkeen saatte sähköpostiin laskun valitsemistanne kuvista. Toimitan nettigalleriaan täyden resoluution kuvat jpg-muodossa kuvien teettämistä varten, sekä vesileimalla varustetun pienikokoisen kuvan nettikäyttöön 2-3 viikon kuluessa, kun loppulasku on maksettu. Valmiit kuvat ovat ladattavissa nettigalleriasta. Kuvien tekijänoikeus jää valokuvaajalle. Asiakas saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, joilloin hän saa vapaasti julkaista kuvia netissä tai teettää paperikuvia omaan käyttöönsä.

 

  • Kotipaikkani on Levillä, Kittilän Sirkan kylässä. Voimassa oleva kilometrikorvaus 0,45€/km lisätään hintaan, kun kuvaus on yli 20 km päästä kotiosoitteestani Leviltä.

 

  • Vuodelle 2018-2019 yritykseni ei ole Alv-velvollinen, joten kaikkiin hintoihin sisältyy Alv 0%. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnanmuutokset eivät koske jo sovittuja kuvauksia.

 

  • Kaikkiin kuvauksiin on mahdollista ostaa lahjakortti.